ARTIESTEN

Martin Smith is een Britse zanger en liedjesschrijver van zeldzame bekwaamheid en passie. Zijn mix van vaardigheid en integriteit heeft het publiek binnen en buiten de muren van de kerk sinds het begin van de jaren negentig versteld doen staan.

Als lid van de christelijke rock- en aanbiddingsband Delirious? toerde hij tot 2009, waarbij hij christenen over de hele wereld inspireerde met nummers als “Rain Down”, “Lord You Have My Heart” en “I Could Sing Of Your Love Forever”.

Vandaag heeft hij nieuwe liedjes, een nieuw publiek, maar de passie, het verlangen naar verbinding en transformatie brandt sterker dan ooit.

Martin is er op de een of andere manier in geslaagd om het vuur, de intensiteit, de hoop en de liefde die hem meer dan 20 jaar geleden voedden, te behouden.

Martin treedt op tijdens Art of Faith Festival op zaterdag 13 mei 2023. Ben jij er ook bij?

 

Trinity is een gelovige band die muziekstijlen van over de hele wereld mengt tot een intrigerende sound.

Van Peruaanse folk tot Afrikaanse ritmes, mengen ze genres tot een eclectische muziekbeleving, aangenaam om naar te luisteren en verkwikkend voor de ziel.

Trinity wordt gevormd door drie Nederlandse broers die als missionaris in Peru zijn opgegroeid, Elbert (leadzang, fluiten, saxofoon), Johan (akoestische gitaren) en Niek Smelt (drums, percussie), en de in Nederland geboren Bert Bos (bas).

Ze performen op podia in heel Europa en laten het publiek dansen en springen tot eer van de Heer.

Trinity treedt op tijdens Art of Faith Festival op vrijdag 12 mei 2023.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg ons op social media en kom steeds meer te weten over onze line-up, sprekers en activiteiten.