ARTIESTEN

Martin Smith (UK) is een zanger en liedjesschrijver van zeldzame bekwaamheid en passie. Zijn mix van vaardigheid en integriteit heeft het publiek binnen en buiten de muren van de kerk sinds het begin van de jaren negentig versteld doen staan.

Als lid van de christelijke rock- en aanbiddingsband Delirious? toerde hij tot 2009, waarbij hij christenen over de hele wereld inspireerde met nummers als “Rain Down”, “Lord You Have My Heart” en “I Could Sing Of Your Love Forever”.

Vandaag heeft hij nieuwe liedjes, een nieuw publiek, maar de passie, het verlangen naar verbinding en transformatie brandt sterker dan ooit.

Martin is er op de een of andere manier in geslaagd om het vuur, de intensiteit, de hoop en de liefde die hem meer dan 20 jaar geleden voedden, te behouden.

Martin treedt op tijdens Art of Faith Festival op zaterdag 13 mei 2023. Ben jij er ook bij?

Bezoek zijn website.

Trinity (NL) is een gelovige band die muziekstijlen van over de hele wereld mengt tot een intrigerende sound.

Van Peruaanse folk tot Afrikaanse ritmes, mengen ze genres tot een eclectische muziekbeleving, aangenaam om naar te luisteren en verkwikkend voor de ziel.

Trinity wordt gevormd door drie Nederlandse broers die als missionaris in Peru zijn opgegroeid, Elbert (leadzang, fluiten, saxofoon), Johan (akoestische gitaren) en Niek Smelt (drums, percussie), en de in Nederland geboren Bert Bos (bas).

Ze performen op podia in heel Europa en laten het publiek dansen en springen tot eer van de Heer.

Trinity treedt op tijdens Art of Faith Festival op vrijdag 12 mei 2023.

Ontdek meer op hun website.

Na het plotselinge verlies van zijn vader op 11-jarige leeftijd vond Pete McAllen alias Pyramid Park (UK) troost in het maken van muziek en het schrijven van liedjes.
Deze levensperiode leerde hem gevoeligheid, gevoel en intuïtie die zijn songwriting tot op de dag van vandaag dienen.
Hij besloot andere mensen te helpen in hun moeilijkheden door alles in zijn kunst te uiten.

Pyramid Park houdt ervan hoe liedjes gesprekken kunnen openen na optredens… echte authentieke connectie met echte authentieke fans.
Pyramid Park heeft 7 landen bezocht, met twee albums (Not an Island, Vulnerability) en een EP als Britse indieartiest.
McAllen belichaamt de indie geest, hij runt Pyramid Park vanuit zijn garage als indie label, schrijft, filmt en maakt nieuwe gadgets.

Pyramid Park treedt op tijdens Art of Faith Festival op zaterdag 13 mei 2023.

Lees hier meer.

De muziek van StereoSnap (FR) kan het best omschreven worden als handgemaakte pop.

Deze Franse band kan elk aspect van het leven, of het nu gaat om geld, romantische liefde of geloof, bekijken door het prisma van de bijbelse waarheid.
God heeft diepe wijsheid te delen over alles wat we meemaken, dus waarom dat niet (nederig) bezingen.

Stel je een rnb-soulzanger voor, gekoppeld (letterlijk) aan een gitarist die à la Tom Misch tokkelt en die synths en bas en andere elektronische geluiden bespeelt door op knoppen te drukken (à la FKJ). Breng vervolgens een hiphopdrummer in de mix, die af en toe een live looping DJ wordt.

StereoSnap treedt zaterdag op het hoofdpodium op.

Bezoek hier hun website.

 

Wanneer Jan Jakob (DE) zijn gitaar oppakt en begint te zingen, komen er losse en groovy liedjes uit.

Jan Jakob observeert de wereld die aan hem voorbijgaat en laat zich daardoor inspireren. Hij behandelt zowel grappige ideeën als de grote en belangrijke onderwerpen van het leven. Direct, zonder omwegen, maar altijd creatief en onopvallend.

Eén ding is zeker: wanneer Jan Jakob optreedt, heeft het publiek het geweten!

Jan Jakob en zijn band warmen ons op voor Martin Smith op zaterdagavond.

Lees hier meer.

KISI (BE) is een internationale familie van kinderen, jongeren en volwassenen, die op weg gaat met liederen en musicals tot eer van God. Samen willen ze God ontdekken, talenten ontwikkelen, beleven, het Goede Nieuws vertellen, en elke dag met Jezus leven.

Twee keer per jaar (tijdens de hersft- en paasvakantie) brengt KISI een groep kinderen en jongeren bij elkaar, om gedurende een vijftal dagen samen het geloof te beleven. Tijdens zo’n kamp wordt een musical ingestudeerd en op de laatste dag wordt deze voor het publiek gebracht.

Daarnaast is er ook tijd voor catechese, spel, gebed, Eucharistie, ontspanning, lekker eten en veel gezelligheid.

Gedurende de laatste 10 jaar mocht KISI honderden kinderen en jongeren verwelkomen.

Tijdens het Art of Faith Festival brengen de KISI’s op zaterdag voor jong en oud hun mini-musical SPECTOR. Kinderen tussen 10 en 12 jaar zullen tijdens het festival kunnen oefenen om actief mee te doen met het stuk.

Ontdek hier het laatste nieuws over KISI.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg ons op social media en kom steeds meer te weten over onze line-up, sprekers en activiteiten.