KUNSTTENTOONSTELLING

Art Expo

Art of Faith houdt van muziek en visuele kunst. Er zal dan ook een expositie te zien zijn bij de Abdij van Bornem. Hier kunnen bezoekers tot rust komen en bezinnen. Het festival wil christenen van alle leeftijden en strekkingen samenbrengen.
Ook in deze editie willen we kunstenaars de kans geven hun werk te exposeren. Het weekend zal het startsein zijn van een kunstexpositie die zal duren tot en met 25 mei.

We nodigen kunstenaars uit om aan de slag te gaan met het thema ‘Encounter’. Wat zijn voor jou bijzondere ontmoetingen met God, met medegelovigen of naasten die jou inspireren voor het maken van kunst voor deze expositie? Werken kunnen worden ingezonden en daaruit zal een selectie worden gemaakt voor de kunstexpositie. Iedereen is uitgenodigd om mee te doen. Diverse kunstvormen kunnen worden ingezonden zoals schilderijen, keramiek, glaskunst, conceptueel etc.   

Deadline voor het indienen van jouw voorstel voor: 15 maart 2024! 

Wie: Iedereen met een hart voor mooie ontmoetingen op het AOFF. 

Hoe: Verstuur foto en korte beschrijving naar: gerdine.baaij@aoff.be 

Na de selectie nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We kijken alvast uit naar jouw werk, dus aarzel vooral niet om in te sturen.

 

Art Brunch

Art of Faith Festival draait om kunst en geloof. Christenen komen om te genieten van de talenten van muzikanten, visuele kunstenaars, acteurs, dansers en woordkunstenaars. Veel van deze artiesten bevinden zich op het speelveld van de veilige christelijke wereld en de seculiere wereld. Sommige kunstenaars hebben gelijkgestemden om zich heen, maar veel christenkunstenaars voelen zich alleen staan. Art of Faith Festival creëert daarom op het festival een aantal momenten waarop kunstenaars elkaar kunnen ontmoeten en toerusting en bemoediging kunnen ontvangen om vanuit de christelijke identiteit kunst te creëren.

Programma

Brunch 10:00-12:00 met inspiratiemoment door Carla Veldhuis.
Kostprijs: €12,50 (vooraf aan te kopen via ticketwinkel AOFF)

Workshops 12:00-13:30 waar diverse christen kunstenaars u meenemen op het pad van bemoediging en toerusting.

Meet & Greet with the Artist 14:30-16:00 Ontmoeting van bezoekers van het festival met kunstenaars die exposeren.

Impressie tentoonstelling 2023

Voor bijkomende vragen kunt u steeds mailen naar gerdine.baaij@aoff.be.