Shiften

Onze vrijwilligers kunnen zich voor vier verschillende teams opgeven.
Als vrijwilliger werk je idealiter twee keer een shift van zes uur tijdens het weekend.
Tijdens deze shift mag je wat afwisseling in je takenpakket verwachten.
Je neemt verschillende taken op binnen je gekozen team.
Elk team wordt aangestuurd door een verantwoordelijke, bij wie je steeds terecht kan.

Art of Construction

Het Constructionteam steekt voornamelijk de handen uit de mouwen vóór en na het festival. Samen bouwen we alles op én ook weer af. Nadars en herassen plaatsen, tenten opzetten, lampen hangen, tafels en stoelen slepen, frigo’s vullen, elektriciteitkabels uitrollen,… Je bedenkt het maar, wij doen het! Samen zorgen we ervoor dat de bezoekers ontvangen worden op een gezellig festivalterrein, dat tevens voldoet aan het nodige comfort.

Art of Hospitality

Als lid van het Hospitalityteam sta jij mee in voor de ontvangst van onze bezoekers en het verstrekken van alle nodige informatie. Taken die je toegewezen kunnen worden zijn bezoekers welkom heten, tickets scannen, bonnetjes verkopen, levende wegwijzer spelen,… Jij wordt echt een aanspreekpunt op ons festival waar mensen terecht kunnen met hun (praktische) vragen.

Art of Service

Het Serviceteam gaat nog nét dat stapje verder. Samen staan we in voor alle praktische taken die gebeuren tijdens het festival. De bar bemannen, vuilnisbakken legen, het sanitair kuisen, tafels en stoelen verzetten, het festivalterrein schoonmaken,… Al deze diensten maken het festivalweekend tot een topbeleving voor onze bezoekers!

Art of Stewarding

Veiligheid boven alles! Ons Stewardingteam staat garant voor het veilige verloop van het festival. Je controleert of alle bezoekers een inkombandje dragen, houdt een oogje in het zeil op het campingterrein, wijst parkingplaatsen toe,… Onze stewards dragen een grote verantwoordelijkheid, en hun aanwezigheid is onontbeerlijk.

Specifieke taak

Werd jij door één van onze medewerkers gecontacteerd om een specifieke taak uit te voeren of neem je zo’n taak waar omdat je lid bent van ons coördinatieteam? Kies dan bij het opgeven voor het vakje ‘andere’ en laat ons weten waarvoor jij zal instaan. Taken die specifiek toegewezen worden zijn onder andere kinderdienst, tienerbegeleiding, ontvangen van artiesten, presentatie,…