WAT NA AOFF?

Ontdek hieronder komende activiteiten van onze partnerorganisaties.

27/5/2023 – LEUVEN

Jerusalem Community

Pinkersterwake om 20.00 uur in Bogaardenstraat 72.

3/6/2023 – ANTWERPEN

Antwerp Christian Fellowship

De Jezusfilm brengt het verhaal van Jezus tot leven. We wil dat iedereen overal ter wereld iemand kent die Jezus echt volgt. Daarom geloven we dat de film een ideale aangelegenheid is om Jezus beter te leren kennen. Een ontmoeting met Jezus verandert je leven en is de eerste stap om Hem te volgen. De film is met meer dan 2020 vertalingen, de meest vertaalde film in de geschiedenis. De film werd meer dan 6,2 miljard keer bekeken en is daarom ook de meest bekeken film in de geschiedenis. Wie Jezus ontmoet–wie Hem ziet lachen, wie Hem hoort spreken in zijn eigen taal, en eigen accent–is voor altijd veranderd. De Jezusfilm is nu in het Vlaams!

Meer info: https://antwerpchristianfellowship.org/events/

30/6/2023-2/7/2023 – SPA

Gemeenschap Maria-Kefas

Open gemeenschapsweekend, iedereen welkom.

Meer info: https://mariakefas.be/weekend-spa-2023/

1/7/2023-30/7/2023 – GENT

Protestante Kerk Brabantdam

Tentoonstelling ‘Schuld en Onschuld’ in de Protestantse kerk Gent-Centrum (Brabantdam) met werk van de internationaal befaamde beeldhouwster Sophie Muller. De verinnerlijking wordt tastbaar in haar werk.

Meer info: https://www.protestantsekerk-gentcentrum.be/welkom/

1/7/2023-2/7/2023 – BRUSSEL

Gemeenschap Emmanuel

Aan het begin van de zomer, willen we tijd maken om te reflecteren, ons te herbronnen en ‘nieuwe kracht’ te ontvangen. Vanuit verschillende invalshoeken horen we hoe mensen kracht putten uit hun geloof. We luisteren naar getuigenissen over de ervaring dat God ons kan leiden naar nieuwe wegen!

Meer info: https://zomerweekend.be/

24/7/2023-6/8/2023 – LISSABON

IJD

Ben je tussen de 16 en 30 jaar oud, geboeid door het christendom en niet bang van wat avontuur? Dan is de Wereldjongerendagen echt iets voor jou!
Van 1 tot 6 augustus verzamelen we met jongeren van over de hele wereld in Lissabon om samen te ontmoeten, plezier te maken en het geloof te beleven. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze week in Lissabon, biedt IJD Jongerenpastoraal Vlaanderen in de week voordien ook een voorprogramma aan. Ben jij klaar om samen met ons de ervaring van jouw leven tegemoet te gaan?

Meer info: https://lissabon2023.be

zomer 2023 – VLAANDEREN

PJV

KRIEBELKAMP is speciaal voor kinderen die voor de allereerste keer op kamp gaan en het kampleven willen leren kennen.

OMNIOKAMP heeft het kamp alle ingrediënten voor een goed, ontspannen en echt PJV-kamp

KIDAZ Kinderen Die Anders Zijn. In dit kamp bieden wij tal van leuke activiteiten aan. Het kamp is specifiek voor kinderen met een beperking.

LEIDERS Wil je graag investeren in jongeren, deel zijn van een leuke leidersgroep en een geweldige tijd beleven op kamp? Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer info: www.pjv.be/activiteiten

19/8/2023 – GENT

Gave Veste

Kom naar dit toffe familiefeest! Een dag met ontspanning, kinderanimatie, ontmoeting, eten en drinken, aanbidding en toerusting.
Wie er vorig jaar bij was weet: dit wil je niet missen!

Meer info: https://gaveveste.be/familiedag/

september 2023 – VLAANDEREN

Europascouts

Europascouts ontdekken? Kom naar onze startdag! Hou onze website in de gaten voor de datum!

Meer info: https://www.scouts-europe.be/?lang=nl

16/9/2023 – GENT

Alpha

Alpha Vlaanderen organiseert op zaterdag 16 september in de Clemenspoort in Gent een trainings- en inspiratiedag voor kerken, parochies, gemeenschappen die met Alpha aan de slag willen gaan of er meer over willen horen.

Meer info: www.alphavlaanderen.be

14/10/2023 – ZAVENTEM

OM

Leer de basis van songcompositie en breng ze in de praktijk. Papa Jack Couch begeleidt je bij het componeren, opnemen en misschien zelfs uitbrengen van een liedje!

Meer info: https://www.om.org/be/be_en/content/songwriting-workshop