WOORDKUNST

In het begin was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God. – Johannes 1:1 (HSV)

Het Art of Faith Festival wil mensen bij elkaar brengen, ze God laten ervaren op een creatieve manier en zo mensen van alle strekkingen en leeftijden bemoedigen. Ook dit jaar zal woordkunst een plek krijgen tijdens het weekend.

Schrijf jij gedichten, maakt jij audio(visuele) verhalen, ben je een spoken word artiest of geboren verteller? Dan hebben wij jou nodig! We dagen je uit om met het thema Encounter aan de slag te gaan. Wanneer heb jij iemand voor het laatst écht ontmoet? En hoe ontmoet jij God?

Heb jij al een prachtige tekst klaarliggen, zoek jij een podium voor je podcast, of wil je het liefst uit een laagdrempelige setting voor de eerste keer je gedichten met de wereld delen? Dan horen wij graag van je. Vorig jaar werd een podium voor spoken word, poëzie en proza opgericht. Dit jaar willen we dit graag opnieuw, maar onderzoeken we ook graag samen met jou naar nieuwe vormen voor woordkunst. Na een selectie krijgen de werken een plek op het festival. Hierover wordt later gecommuniceerd.

Wie: Woordkunstenaars, schrijvers, dichters,… met zin en inspiratie om met dit thema aan de slag te gaan en op die manier bij te dragen aan het festival.

Wat: Dien je verhalen, teksten, gedichten, of compleet andere woordkunst ideeën met korte beschrijving van jezelf in via mail naar leonie.moreels@aoff.be

Deadline: 15 maart 2024

We kijken uit naar jullie teksten, ideeën, vragen en inspiratie. Aarzel vooral niet om contact op te nemen!