Van stuiterende springkastelen, over ijverige knutselopdrachten, tot interactieve workshops op maat van peuters, kleuters en kinderen. Het Art of Faith Festival barst van spetterende activiteiten voor jonge speelvogels. In onze creatieve kidszone kunnen je deugnieten zich onder begeleiding van ervaren monitoren naar hartelust uitleven. Onze ultieme tip? Pik zeker één van onze drie kindershows mee!

Kom jij gezellig chillen in onze teenzone? Op het Art of Faith Festival hebben tieners een volledig eigen plek in een aparte tent. Op het programma: sport en spel, een fenomenale show op zaterdagochtend en popcorn à volonté. Ook tal van creatieve en inhoudelijk sterke workshops staan op je te wachten, steeds gebracht door specialisten in hun vak. En last but not least: de befaamde Survival Run is back!

KLEUTERS & BABY’S

Kleuters zijn welkom in de afgebakende kleuterzone. Ze kunnen er vrij spelen onder begeleiding, of met hun ouders. Ze hebben een eigen peuter- en kleuter springkasteel. Ze kunnen er ook knutselen, schilderen, kleuren, boetseren of vrij spelen met kleuter speelmateriaal.

Er is een afgezonderde ruimte voorzien voor borstvoeding en babyverzorging.

Zo was het vorig jaar…

Elmar Hofstee is goochelaar, poppenspeler, spreker en acteur. Dit alles combineert hij in de voorstellingen voor kinderen en jongeren. De voorstellingen hebben een Christelijke boodschap en verhalen uit de bijbel staan centraal. De voorstellingen zitten vol met interactie, humor en plezier. Er komen niet alleen goocheltrucs voorbij maar ook poppenspel, leuke sketches, muziek en andere theater elementen.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg ons op social media en kom steeds meer te weten over onze line-up, sprekers en activiteiten.